Excellent
91 Guest reviews
Istiklal Mahallesi Adalar Sokak No 2, Eskisehir, Turkey. See map
Loading ... Please wait whilst we find you the best room offers.
With a stay at Ada Life in Eskişehir (Odunpazarı), you'll be steps from Porsuk River and 3 minutes by foot from Yunus Emre Kultur Merkezi. This hotel is 0.2 mi (0.4 km) from Eskisehir Cultural Center and 0.3 mi (0.5 km) from Kanatli Shopping Mall. Make yourself at home in one of the 31 air-conditioned rooms featuring minibars (stocked with some free items) and LCD televisions. Rooms have private balconies. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Bathrooms have complimentary toiletries and hair dryers. Featured amenities include complimentary wired internet access, express check-in, and complimentary newspapers in the lobby.
No rollaway/extra beds available
Professional property host/manager
Pets not allowed
English
Free WiFi
Dining services
Concierge
Laundry
Entertainment
Smoking areas
Childcare
Business facilities
Banquet facilities
Accessible facilities
Elevator
Concierge services
Laundry facilities
Television in common areas
Free breakfast
Free newspapers in lobby
24-hour front desk
Meeting rooms
Express check-in
Designated smoking areas
Free wired internet
Number of restaurants - 1
Snack bar/deli
Rooftop terrace
Number of bars/lounges - 1
Number of coffee shops/cafes - 1
Terrace
Babysitting or childcare (surcharge)
Banquet hall
Wheelchair accessible (may have limitations)
The location was very good
Nice location and view with some cons.
Pros: Perfect location with a good river view. Cons: The parking lot isn't accessible without asking the hotel staff about its location ( Off-site parking in a maze full of one-way streets) Another point to mention is: THE WALLS ARE VERY THIN AND NOT SOUNDPROOF. We woke up at 2 AM because the next door room were hooking up loudly! Also, in the toilet you can enjoy chatting with the other room toilet visitors if you wish( Exactly as we are sharing place together).
Perfect location close to shops, restaurants and bars. Room quiet even though on main strip.
Good location and price.
Good location and value. Quiet and comfortable. Nice Turkish breakfast on the terrace.
Excellent location but difficult to get to by car. Reception staff should learn to deal with customers more politely and efficiently. Otherwise we had a pleasant stay.
Best location.
Delightful all round. Great breakfast.
It was a pleasant stay and staff is very friendly...
***
Friendly and helpful receptionist, so lovely and great first impression of hotel. The restaurant staff were just lovely and the food was amazing I was very pleased with my stay, and although short and sweet this time
Hotel propre et proche des quartiers actifs
Arrivée en voiture dans une impasse difficile à sortir quand la rue est occupé. Check-in assez tardive, nous avons été bien et rapidement reçu. Pas de parking privé ou devant l'hôtel mais l'hotel semble travailler avec un autopark pour garder votre voiture. La chambre est spacieuse mais je trouve un poil mal eclairée. Le lit est grand et propre. La douche et wc très correct. Quelques articles de soins (après-shampoing, coton-tiges, disque démaquillant) sont a disposition. Hormis l'eau offerte, les articles du mini bar sont cher et payant à la sortie. La Chambre est chaude et le climatiseur semble ne pas se régler correctement. Le petit-déjeuner au dernier étage offre une très belle vue d'Eskişehir. Pas de buffet self-service (peut-être possible en été?), Les assiettes sont preparés par la serveuse. Rester plusieurs jours est tout à fait possible en famille.
Eskişehir merkezde porsuk Çayının hemen yanında gayet temiz ve kahvaltısı yeterli düzeyde olan bir oteldi. araç ile geldik otelin önüne kadar getirdik park konusunda anlaşmalı yere koyduk taleplerimiz hep yerine getirildi teşekkür ederiz
Lokasyonu, temizliği, kahvaltısı gayet yeterli fiyat/kalite oranı çok uygun. Hiçbir sorun yaşamadık.
Nicht zu empfehlen, hygiene und Ausstattung mangelhaft
Güzel ama eski
Otel çok eski, ama temiz. Türkiye’deki otellerde sigara içilmez bir oda bulmak kolay değil. Ama bu otelde sigara içilmez iki kat var. Bizim için bu çok önemliydi. 6. kattaki kahvaltı salonunun manzarası çok güzel. Kahvaltı çok basit, yumurta bile yoktu. Ama var olan her şey lezzetli. Beyaz ekmek yiyorsanız aç kalmayacaksınız. Personel iyi, yardım etmeye hazırdır.
Lokasyon harika, çalışanlar güleryüzlü ve iyi niyetli. Pandemiden kaynaklıdır diye düşünüyorum ama kahvaltısı kötüydü. Bir daha Eskişehire geldiğimde yine kalırım
Merhaba, Fotoğraflardan farklıdır, daha eski bir hotel. Kahvaltı kötü ve oradaki personel ilgilenmemektedir. Oda küçük ve eski. Resepsiyon Güleryüzlü. Otopark otolden farklı bir yerde, valizleri taşımakta zorlanabilirsiniz. Konumu iyi şehrin merkezinde.
Konumu çok güzel.
Konum olarak çok güzel, her yere yakın , Gayet temiz ve sessiz, çalışanları güler yüzlü bir hotel.Genel olarak çok memnun kaldık. Tekrar konaklamayı düşünebileceğim bir yer.
Mükemmel
Standart oda tutmamıza rağmen otelin müsait olduğunu ve suit odayı ayarladıklarını söylediler ,şaşırdık ama cok da memnun kaldık. Odanın genişliği olsun,banyonun temizliği ve kahvaltı cok güzeldi. Tek gecelik eskişehir gezimizde evimizde gibiydik.
Konaklamamız süper konforlu geçti. Bizi fiyat farkı olmaksızın suit odaya geçirdiler. Oda geniş, temiz ve çok rahattı. Konumu tam merkezde araba kullanımı gerektirmiyor. Balkondan porsuk çayı görüntüsü çok keyifli. Karşısındaki otoparka arabayı ücretsiz bırakıp dönüşte aldık. Otelde kahvaltı yapmadığımız için kahvaltısını yorumlayamayacağım. Bir dahaki sefere başka otel araştırmaya hiç gerek yok.
Keyifli bir konaklama
Konum muhteşem, çalışanlar güler yüzlü, hizmet iyi, kahvaltı güzel. Çok keyifli bir tatil oldu bizim için.
Sömürüldük
Adalife a birden çok kere gittik, her zaman yardımcı olmuşlardı. Ancak bu sefer resmen çıkarcı bir işletme tutumu sergilediler ve asla yardımcı olmadılar. Rezervasyonumuzu çift yerine tek kişilik yaptırmışız, bize odaların bittiğini söyleyip en pahalı odanın müsait olduğunu söylediler halbuki otel standartında tek kişilik oda yok zaten, ek yatak veya ek ücret gibi bir çözüm sunmayıp kar odaklı bir şekilde bizi sömürdüler. Böyle işletmeler Eskişehir gibi bir şehre yakışmıyor.
Cok iyi
Yildizina gore 5 yildizli otellere 5 basar.Cok temiz calisanlar guler yuzlu ve sicak kahvaltisi muhtesem ve yeri konumu tam Porsukta cok iyi.hervyere yuruyebiliyorsunuz.Acikirsaniz hemen altinda Travelers Cafe var oldukca iyi yemek ve icecekler.Sadece otel odalarina giderken koridordaki koltuklar fazlalik bence.Cirkin duruyor.Onun disinda hersey cok iyidi tesekkurler.
Oteli bulmak İçin konum istedim telefonla atamayacaklarını söyleyen erkek resepsiyonistten sonra ikinci aramamda telefona cevap veren hanım konumu gönderdi
Tolle Lage, grosses Zimmer - super Stuff
Ein etwas in die Jahre gekommenes Hotel, die Grösse des Zimmers war sensationell, tolle zentrale Lage, Sauberkeit war nur mittelmaessig, das Frühstück sehr basic und die Dachterrasse sehr ungepflegt
Otelin konumu çok iyi tam merkezde. Odaların temizlik durumu çok iyiydi, ne banyoda ne de yataklarda herhangi bir kir söz konusu degildi. Odaların tek sıkıntısı mini buzdolabının çok eski olması ve dondurucu bölümünün olmamasıydı. Otelin kahvaltısı bana göre yeterliydi ancak dört dörtlük bir açık büfe kahvaltı isteyenler için yeterli gelmeyebilir. Hizmet ve güleryüz için Ada Life otel çalışanlarına çok teşekkür ederim.
Başaralı
Otelin konumu hizmeti gayet güzel memnun kaldık sadece yataklar biraz daha konforlu olursa daha da güzel olur ama genel anlamda güzel çalışanlarda ilgili ve saygılı tekrar kalınabilir.
Alles volgens afspraak en wens Locatie ook perfect
Perfect
Her şey çok güzeldi. Otel personeli güler yüzlü, otelin konumu çok iyi, odalar temiz, kahvaltı doyurucu yani her şey çok güzeldi
Mükemmel
Otelin konumu harika, şehrin tüm dinamiğini yaşayabilirsiniz,heryere çok yakın, Porsuk manzaralı, temiz ,keyifli, kahvaltısı gayet yeterli. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Sadece otoparka giriş çok riskli, arabanız büyükse çok zorlanırsınız, dikkat edin.
Harika
Çok memnun kaldım.Otel çok güzel,temiz,çalışanları güleryüzlü. Konumu bir harika. Eskişehir' e bir daha gelirsem, başka yer aramam. Tavsiye ederim.
The location is perfect; in the center of the city, directly on the the canal, beautiful view. Friendly staff, good breakfast and comfortable room.
Keyifli
Lokasyon olarak nefis bir yerde . Personel genç ve güleryüzlü .
Konum olarak çok iyi durumda. Görevliler oldukça ilgili ve güler yüzlü.
Adalife
Otelin yeri çok güzel çalışanlar güler yüzlü çok memnun kaldık
Cok rahat ve temiz bir otel
Hersey çok güzeldi, güler yüzlü, samimi ve yardimsever olmalari harika. Ayrica otelin merkezi olması büyük kolaylık sağlıyor.
mükemmel
giriş çıkış işlemleri hızlı, çalışanlar süper güleryüzlü ve çok yardımcılar. odalar mükemmel temiz ihtiyacınız olan herşeye sahip. kendi evimizde kadar rahattık. herkese tavsiyemdir.
Konaklamw
Herşey güzeldi
Beğendim.
Keyifli bir konaklama oldu. Açık büfe kahvaltısı yeterli ve lezzetliydi. Bölgede fazla cafe, bar olması nedeniyle gece dışarıdan çok ses geliyor.
Kalınabilir.
Birinci katta çok gürültü oluyor tercih etmeyiniz.Kahvaltı güzel.Hizmetliler çok ilgili.Temiz.Lokasyon harika.
Ada life
Sehrin merkezinde , küçük ve temiz bir otel. Ulaşımı kolay, odaları çok konforlu olmasada temiz, personel güleryüzlü ve anlayışlı. Tatil için kesinlikle öneririm
4×4
Hersey muhtesemdi..kahvalti ,oda,manzarasi..tesekkurler adalife..
Adalife
Konumu,otel çalışanları, oda temizliği ve oda konforu olsun herşey çok iyiydi.
Mükemmel
Herşey kusursuzdu. Şehirin içinde olması da bir diğer artısı.
Otel genel anlamda temiz ve guzeldi. Øzellikle otelin konumu olaganustu iyidi. Eskisehirin gøbeginde ve sehir ile ic ice olan muazzam konumu bir otel. Bu otelde kalip eskisehirin tadini gercekten cok Iyi cikarabilirsiniz. Otelin fiyati sunduklari karsisinda cok uygun.
Kesinlikle tavsiye ederim.
Sigara içilmeyen katta, tek kişilik bir odada kaldım, rahat bir gece geçirmek için gereken herşey odada mevcuttu. Tek kişilik yatağın standart tek kişilik yataklardan biraz büyük olması iyi düşünülmüş bir ayrıntı. Oda küçük olmasına rağmen boğucu değildi, temizdi ve kötü kokular barındırmıyordu. Banyo, içinde sağlanan havlu, sıcak su, şampuan, sabun vb. malzemelerle tüm ihtiyaçlara yanıt veriyordu. Odadaki iki adet su ikramı da diğer önemli bir ayrıntıydı. Kahvaltı gayet iyiydi, herkese hitap eden kahvaltılıklar içeriyordu, bence en önemlisi, çay taze ve ev çayı gibi güzeldi. Bir de filtre kahve olsa benim açımdan mükemmel olurdu. Porsuk’un kıyısında, herşeye yakın konumu mükemmeldi. Personel işini gayet iyi yapıyordu. Her türlü seyahatte kesinlikle tavsiye ederim.
Ada Life | Hotel in Eskisehir | Travala.com
Nice location and staff.